< |
Styczeń 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
< |
Luty 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
< |
Marzec 2025 | < |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Zdrowy styl życia i bycie „fit” osiągnęły popularność wśród ludzi świadomie odżywiających się. Jednak nie wszyscy wiedzą, co to znaczy i czym to się dosłownie je. Dlatego mistrz kucharski Aleksander Wnęk postanowił przybliżyć ten temat podczas warsztatów kulinarnych organizowanych w Kampusie Wielickim.
Hitem spotkania okazały się przystawki carpaccio z buraków z chipsami z jarmużu.
Wyborny smak miała przygotowana także z buraków zupa krem z dodatkiem mleka
kokosowego i imbiru.
Ponadto przyrządzono muffiny warzywne z łososiem oraz mule z salsą jarzynową.
Do tego seviche z dorsza i bliny gryczane z guacamole.
Na deser podano racuchy z dyni z bogatą w witaminy żurawiną oraz pożywne ciastka owsiane.
Dla kontrastu kolejne warsztaty kulinarne zdominują mięsa i sosy. Informacje i zapisy wkrótce.
OFERTA