< |
Styczeń 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
< |
Luty 2025 | > |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
< |
Marzec 2025 | < |
Pn | Wt | Śr | Cz | Pt | Sb | Nd | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Słoneczna sobota nie tylko za oknem ale również w pracowni gastronomicznej. Kolejna kulinarna podróż dla najmłodszych amatorów gotowania zakończyła się degustacją włoskich specjałów.
Smaki Italii od dawna zadomowiły się w polskich gustach, szczególnie wśród najmłodszych powodzeniem cieszy się pizza.
Studio Smaku przygotowało na sobotnie przedpołudnie specjalną wersję Calzone.
Własnoręcznie wyrobione i przyprawione ciasto, przyklejało się do rąk, co dawało mnóstwo powodów do radości.
Każdy mógł przygotować własną wersję z ulubionymi dodatkami.
...co nie zmieściło się do brzuszka, zostało zapakowane w przygotowane pojemniki, by podzielić się swoim talentem kulinarnym z resztą rodziny.
OFERTA